Αν σε καταφέρουν να ρωτάς λάθος ερωτήσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις απαντήσεις.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΑ !!!!

   Ρε πώς φαίνεται τελικά ότι είσαι τελείως νερόβραστος , ξενέρωτος , αγάμητος . Ούτε όταν διάβαζες Μικρό Ήρωα , Λούκι Λουκ , Αστερίξ , Σούπερμαν... δεν καύλωσες σε κάποια στιγμή ... να νοιώσεις ... να νομίζεις ότι θα κάνεις μια τεράστια μαγκιά , θα σώσεις τον κόσμο και θα πηδήξεις το γκομενάκι ;  Νομίζεις ότι όποιος σκέφτηκε έστω και κάποια στιγμή έτσι , είχε στο μυαλό του την επιταγή που θα του δώσουν  μόλις , κατατροπώσει τους εξωγήινους  ;
Όχι κύριε Μουλιάπα ... Λαπά  και όπως αλλιώς  είσαι . Εκείνη ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν θυμάσαι τα 800 ευρώ που παίρνεις Είσαι ο ΗΡΩΑΣ που γράφεις στ' αρχίδια σου το Θάνατο , που προκαλείς τη μοίρα σου γιατί έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ . Μη προσβάλλεις τα παιδιά ! Θα το κάναν και τζάμπα .
Θες να μου πεις ,  πόσα λεφτά είχε στο μυαλό του ο Κολοκοτρώνης , ότι θα πάρει μετά το τέλος του αγώνα ;  Ο πυροσβέστης που μπαίνει στο κολόσπιτο  σου για να σώσει το παιδί σου , έχει στο μυαλό του εκείνη τη στιγμή την υποθήκη του ; ΟΧΙ , ούτε το δικό του παιδί δεν σκέφτεται που θα αφήσει ορφανό . Δεν έχουν σχέση τα λεφτά με τους ΗΡΩΕΣ .....!!!!!
ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΑ !!!

                                                                                 Γιώργος Π Πολοπετράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν δέχεται σχόλια σε greeklish .