Αν σε καταφέρουν να ρωτάς λάθος ερωτήσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις απαντήσεις.

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα στις γιορτές πάρε δώρο στο παιδάκι σου ... ΖΟΜΠΙ !

Η παρακάτω δημοσίευση είναι πλήρης αντιγραφή ενός  e mail που μου έστειλαν . Στην αρχή νόμιζα οτι μου έκαναν πλάκα . Τα αγγλικά μου είναι καλά και προχώρησα και στη μετάφραση του link .Θέλω να κάνω εμετό και μια σκέψη μόνο με τριγυρνά " Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ και να μας ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ " . Ελπίζω ακόμα να μην είναι τίποτα άλλο παρα μόνο μια κακόγουστη φάρσα .

Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA. Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας.

Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο ?? να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.


Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα παιδιά με κάτι ζωντανό αντί για κούκλες ή άψυχα ρομποτ. Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχο του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα. Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς τους δίνουν ναρκωτικά. Συγκεκριμένα η εταιρεία γράφει:

How are the personalities controlled?
The Genpet feeding packs are color coded and specially formulated with a custom drug mixture that can be used to control the Genpet, much like human drugs can such as Ritalin or Lithium and other behaviour modifying drugs. Thus we can calm them, or stimulate them without extra tampering to the DNA structure.
Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας www.genpets.com/index.php

.

Ακόμα καλύτερα δείτε τις "συχνές ερωτήσεις "
http://www.genpets.com/faq.php
 για να σας φύγουν οι αμφιβολίες ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά αλλά και να διαβάσετε και άλλα τρελά όπως το ότι αν σε δαγκώσουν, πουλάνε ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια !!!.

Αναμένουν έγκριση και μετά πηγαίνουν για παγκόσμια παραγωγή.

Genpets.com - Bioengineered Buddies!

www.genpets.com

Genpets, Real living Pre-packaged, Mass produced, Bioengineered pets! The friendly Genectically modi

2 σχόλια:

  1. Δὲν εἶναι ἀλήθεια, εὐτυχῶς. Πρόκειται γιὰ φάρσα τοῦ 2005 - βλ. π.χ. http://taxalia.blogspot.com/2011/09/genpets.html καὶ http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Μακάρι να είναι φάρσα..!
    Δεν μπορώ να φανταστώ παιδάκια να παίζουν με ένα τέτοιο "τερατούργημα"!
    Μα που πάμε; Που πάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog δεν δέχεται σχόλια σε greeklish .