Αν σε καταφέρουν να ρωτάς λάθος ερωτήσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις απαντήσεις.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

"Ασύλληπτα κέρδη αποφέρει το πορνό στο διαδύκτιο"

"Σύμφωνα με αποφαση της Διαδικτυακή Εταιρεία Ονοματοδοσίας και Αριθμοδότησης (ICANN, Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) η παγκόσμια βιομηχανία του πορνό αποκτά την δική της θέση στον Παγκόσμιο Ιστό.. Το ".xxx" θα είναι η κατάληξη των εκατομμυρίων σελίδων με πορνό περιεχόμενο...

Μια τέτοια κίνηση θεωρούν οι υπεύθυνυνοι ότι θα εκτοξέυση την πορνογραφία στα ύψη.

Όχι ότι δεν είναι ήδη βέβαια, αφού εκτιμάται πως έχει μεγαλύερα κέρδη και απο αυτά της Google, του Amazon, του eBay, της Yahoo, της Apple και της Netflix μαζί! Συν της άλλης η λέξη "sex" είναι η πρώτη σε αναζητήσεις παγκοσμίως με 370 χρήστες μέσω όρο το δευτερόλεπτο να την.. αναζητούν στις μηχανές αναζήτησεις..

Τα νούμερα μιλάνε απο μόνα τους.. Τα έσοδα ξεπερνούν σύμφωνα με πληροφορίες τα 100 δισεκατομύρια δολλάρια.. Πιο αναλυτικά κάθε δευτερόλεπτο που περνά δαπανώνται περισσότερα από 3.000 δολάρια για την πορνογραφία στο Διαδίκτυο. Κάθε 39 λεπτά ένα νέο βίντεο πορνό «ανεβαίνει» στον Παγκόσμιο Ιστό μόνο στις Η.Π.Α., ενώ κάθε δευτερόλεπτο 28.258 χρήστες σε όλο τον κόσμο βλέπουν βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο. Συνολικά λειτουργούν περισσότερες από 370 εκατομμύρια πορνογραφικές ιστοσελίδες."


http://trelokouneli.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν δέχεται σχόλια σε greeklish .