Αν σε καταφέρουν να ρωτάς λάθος ερωτήσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις απαντήσεις.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

"ΤΡΟΦΗ" ,ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !

Κάποια στιγμή ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι το "πρόβλημα" του δεν είναι ο γείτονας , ο μετανάστης , ο άλλος εργαζόμενος η ακόμα και ο εκτός νόμου συνάνθρωπος του . Τίποτα δεν μπορούν να του κάνουν όλοι αυτοί και στην ουσία θα έπρεπε να τους θεωρεί συμμάχους και συμπολεμιστές τους ενάντια στον μεγαλύτερο του εχθρό . Αυτόν που εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια προετοιμάζει τον αφανισμό μας ! Την Νέα Τάξη Πραγμάτων !
η συνέχεια εδώ

Αυτή η Άρχουσα Τάξη που σκοποί της και λόγοι ύπαρξης της είναι ο "αφανισμός " των πολλών και η "αποστείρωση" του γενικού πληθυσμού της γης , έχει στην κατοχή της τεράστια  όπλα για την επίτευξη των στόχων της και ένα υπερόπλο . Την Τροφή (σε συνδυασμό φυσικά με το νερό ). Ενώ πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ξεφύγει από τον οποιονδήποτε εθισμό , κανείς μας ποτέ δεν θα καταφέρει να αποφύγει να φάει η να πιει  .
Σε μια συζήτηση κάποτε γύρω από την διατροφή και πόσο μολυσμένα και αλλοιωμένα είναι πλέον τα πάντα , ένας συνομιλητής μου , με ρώτησε τι πρέπει να τρώμε τελικά και του απάντησα ...ΤΙΠΟΤΑ .
Σίγουρα αυτό είναι ανέφικτο .  Σίγουρα όμως επίσης όλοι απολαμβάνουμε συχνά -πυκνά το φαγητό μας . ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ , είναι συνεχής προσθήκη καταστροφικών ουσιών που εναποτίθενται στο λίπος μας και όχι μόνο . Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι κάθε γραμμάριο περιττού λίπους επάνω μας είναι ένα ακόμα τεράστιο βήμα για την επόμενη και ουσιαστικά τελευταία εξάρτηση μας , τα Φάρμακα . Καί όταν κάποιος φτάνει στα φάρμακα και εξαρτάται από την "ΕΠΙΣΤΉΜΗ" , είναι σχεδόν αδύνατον να ξεφύγει .Το βίντεο που ακολουθεί είναι μιά καλή αρχή για να γίνει αντιληπτό πώς μας καταστρέφουν  Κλείνοντας θα ήθελα να καταλάβει κάθε ένας από εσάς και να ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ στο μυαλό του ότι όταν δεν προέρχεται από ιατρικούς λόγους το ΠΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν δέχεται σχόλια σε greeklish .